Welkom op Pol zijn nieuwe Gastenboek

Zoek : Nieuw bericht schrijven
lilyana
Gisteren 19:25 PM Post #701

Beste Pol,
Voor mij was toch leuk om jouw foto te zien en nog leuker jouw briefje te lezen in de Troef! Ik ben verbaasd
dat je van jouw vrijetijd besteedt aan mensen zoals ik.
Het is een plezier zo een B.V. als peter te hebben.
Ik vens jou veel succes als acteur,gezond en geluk en
grote dank je wel voor jouw inzet bij Centra voor Basiseducatie.
Met vriendelijke groeten,
Lilyana
Noppe Marie Anne
Gisteren 19:18 PM Post #700


Dag Pol, ik wist niet dat je de peter was van de open school .Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om te leren lezen en schrijven. IK voel mij al veel beter in mijn vel bedankt voor alles wat je doet

En doe zo verder met thuis


groetjes Marie Anne Laughing
Roos Sentobin
Sep 01 2017 15:20 PM Post #697

Wil gewoon even laten weten dat ik een gelijkgestemde ziel ben. Ik hou van stilte, mensen, dieren, de natuur. Eet al 25 jaar geen vlees meer, heb een schat van een hond, een engelse cocker spaniel, heb verschillende asielhonden gehad en ben een felle tegenstander van dierenleed. knuffel voor Wap.
ZEER FIJN OM LEZEN. POL.
Monique Van Mossevelde
Jun 16 2017 10:14 AM Post #680

Hallo Pol!
Ik ben al een hele tijd in het oog aan het houden of je nog eens een voorstelling houdt in de buurt van Deurne. Tot hiertoe zag ik nog niets verschijnen. Heb je toevallig nog eens een optreden in mijn buurt?
Groetjes. Monique.
NIET DIRECT, NEE. ALLEMAAL IN OOST- EN WEST-VLAANDEREN. GEDULD. GROETJES, POL.
Monique Van Mossevelde
Jun 01 2017 15:55 PM Post #670

Hallo Pol,

Bedankt voor de lieve woorden. Ik was wel verbaasd dat het verhaal over "Soep Van Boom" op zoveel belangstelling kan rekenen. Mensen van onze generatie kennen blijkbaar allemaal het verhaal nog van de soep, de tombola's, het overleven in de oorlog. Ik had niet gedacht dat het verhaal zo'n impact zou hebben. Toch wel heel fijn! :-)
Groetjes.
ZO ZIE JE MAAR! Smile
Monique Van Mossevelde
May 27 2017 20:43 PM Post #666

Als trotse moeder wil ik even iets kwijt. Mijn dochter heeft een boek geschreven over de geschiedenis van "Soep Van Boom". Ik weet niet of je bent opgegroeid in de buurt van Antwerpen. Zo ja, dan ken je ongetwijfeld de geschiedenis van deze familie. De overgrootmoeder van mijn dochter heeft dit bedrijf opgericht. Het was een begrip in Antwerpen. Twee weken geleden is haar boek gepubliceerd en ze is al in 2 kranten verschenen en ook op radio 2 en vandaag op radio Minerva. Ik ben een trotse moeder! :-)
SOEP VAN BOOM ... KEN IK VANUIT MIJN JEUGD. IK GA ACHTER HET BOEK AAN. DAT INTERESSEERT ME. WEES TERECHT FIER OP JE DOCHTER EN WENS ZE PROFICIAT EN VEEL SUCCES ERMEE. POL.
Monique Van Mossevelde
May 23 2017 19:14 PM Post #658

Zomaar, even hallo zeggen... :-) :-) :-)
HALLO ... EVEN ZOVEEL.
Carla Meessens
Apr 25 2017 13:06 PM Post #623

Beste Pol
Nadat ik het al jaren in mijn kast had staan, heb ik eindelijk uw "Ongepolijst" boek gelezen, ook al jaren geleden gesigneerd door u en Wap na een lezing in de bibliotheek van Westerlo. We gingen tegelijk de bibliotheek binnen en ik heb me nadien verontschuldigd, want ik had niet eens gezien dat bij die prachtige hond een BV liep. Tja, ik kijk altijd eerst naar de hond en pas daarna naar de tweevoeter... Soit, tijdens die uitgestelde lectuur vroeg ik me toch af hoe het eigenlijk met Wap gaat. Hij moet toch ook al een echte grijsaard zijn als hij niet ... Het doet me dus plezier hier te lezen dat hij nog steeds bij leven en welzijn is. Geniet nog lang van elkaar en misschien tot ooit op een of andere lezing (want op een massaspektakel als de "Thuisdag" ga je me echt niet vinden). Groeten. Carla.
WAP IS DERTIEN ONDERTUSSEN. HIJ STELT HET NOG STEEDS RELATIEF GOED. TRAAG, DAT WEL.MAAR ZIEK IS HIJ TOT OP HEDEN NOG NIET. TOT ... MEN WEET NOOIT. POL.
Monique Van Mossevelde
Oct 25 2016 7:09 AM Post #585

Pol, ik schaam me een beetje. Al maanden ligt hier aan mijn computer een schriftje met 5 namen in geschreven van mensen die jarig zijn. Jouw naam staat er tussen om zeker niet te vergeten. En toch...deze morgen keek ik even op mijn kalender om te kijken welke datum we vandaag zijn en ja, toen dacht ik plots aan 22 oktober. Volgend jaar schaf ik mij een verjaardagskalender aan die ik boven mijn computer zal hangen. En het enige wat ik nu nog kan zeggen is: fijn dat je je verjaardag hebt kunnen vieren en dus nog late wensen van mij (met het schaamrood op mijn wangen).
HARTELIJK DANK! IETS TE LAAT? GEEN PROBLEEM, ER ZIJN ERGERE DINGEN OP DE WERELD. POL.
Iris
Oct 22 2016 16:20 PM Post #584

Pol, ik wens je (op de valreep) een mooie verjaardag!
Dat je een fijn nieuw levensjaar mag tegemoet gaan te midden van al wie jou dierbaar is, met veel warmte en genieten van de kleine maar oh zo belangrijke dingen die er toe doen. Iris.

KLEINE DINGEN ... GROOT GELUK. DANK JE VOOR DE LIEVE WENSEN. POL.
Wie is Online
Onze bezoekers hebben in totaal gepost 522 berichten
In totaal zijn er 1 gebruiker online
Meest aantal gebruikers online was 41 on Jul 21 2008 14:39 PM
iezie